Zoekt u psychologische begeleiding en coaching na letselschade?

Ons werkgebied

Bij Mentaal Letsel bieden wij drie opties voor onze dienstverlening, bestaande uit praktijkbezoek, thuisbezoek in een aantal gemeenten en online middels videobellen.

Op deze pagina vindt u alles over het werkgebied van Mentaal Letsel.

Praktijkbezoek

Cliënten zijn van harte welkom op onze praktijklocatie in Beneden-Leeuwen. Beneden-Leeuwen is gelegen in het land van Maas en Waal.

Om uw een indicatie te geven: Tiel +/- 12 km, Oss +/-18 km, Nijmegen +/- 25 km, ’s Hertogenbosch +/- 34 km, en Utrecht +/- 60 km.

Thuisbezoek

Mentaal Letsel bezoekt cliënten in sommige gemeenten van Nederland ook aan huis. Onze Letselschadepsycholoog Mw. van Reijswoud bezoekt cliënten thuis mits ze in de volgende regio wonen:

Regio Rijnmond: Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Lansingerland, Nissewaard, Goeree-Overflakkee, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Voorne aan Zee.

Regio Lansingerland: Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs.

In overleg: Regio Haaglanden, Delfland, Westland, West-Brabant en Amsterdam.

Videobellen/online

Voor geheel Nederland geldt dat begeleiding middels videobellen/online mogelijk is. In de coronatijd hebben we veel ervaring opgedaan met online behandelingen.

Online behandelingen middels videobellen blijken net zo effectief te zijn als op locatie. Hiervoor is een tablet, laptop of vaste pc nodig (geen telefoon). Ook is een goede internetverbinding een voorwaarde.

Voordelen van begeleiding middels videobellen is dat er geen reistijd is en cliënten de begeleiding kunnen volgen in hun vertrouwde omgeving.